Forside
Om DCH Thyholm
Hvalpehold
Træning
Kontingent
Praktisk info
Set og sket
Resultater
Galleri
Eftersøgningstjenesten
Konkurrenceprogram
Vore Annoncørere
Hunde bibliotek
Bestyrelsen
Trænere
Udvalg
Konsulent
Aktiviteter
Træningsvideoer
Hundeposten
Invitationer til lokal og venskabskonkurrencer
Fotokonkurrence
 

Lån af hundebøger

I klubben kan alle medlemmer låne de forskellige bøger vi har, blot ved at skrive sig på listen som er i mappen ved bøgerne, yderliger spørgsmål henv. dig til din træner.

Hundeaktivering: Kan din hund sortere vasketøjet?
I bogen ”Hundeaktivering” giver forfatter Jan Nijboer en masse gode råd til, hvordan man inddrager hunden i de daglige gøremål såsom at hjælpe til med havearbejdet eller vasketøjet samt hente avisen og telefonen. På den måde kan de daglige (og ofte mindre sjove) opgaver blive omdannet til kvalitetstid mellem hund og ejer.


 

Klikkertræning: Klikkertræning er en utrolig fascinerende træningsmetode. Med klikkertræning kan du lære din hund alt hvad den fysisk og psykisk er i stand til at gøre, plejer erfarne klikkertrænere at sige.
Klikkertræning er heldigvis ikke kun for proffe hundetrænere. Alle hundeejere kan lære at træne sin hund på en effektiv måde, og i denne bog lærer du hvordan. Bogen giver dig først en grundig indføring i teorien bag klikkertræning. Du lærer at forstå hvorfor hunde gør som de gør, og hvordan de lærer. Og du lærer om de fire hemmeligheder til at blive en "supertræner". 


 

Klikkertræning for udstillingshunden: Hvordan får du hunden din til å ta seg flott ut i utstillingsringen ­ hver eneste gang? Å få den til å stille seg opp, trave i slakt bånd, spisse ørene, og se vennlig på dommeren ­ alt dette på kommando? Hemmeligheten er klikkertrening! Klikkertrening for utstillingshunden er den første boken som beskriver teknikkene og fordelene ved å bruke klikkertrening i utstillingsringen. (Norsk)


Klikkerglede! 110 spørsmål og svar om klikkertrening: 
Dette er en bok som vil bli tatt imot med åpne armer av alle som er interessert i klikkertrening. "KLIKKERGLEDE!" gir deg utfyllende svar på 110 vanlige og mer avanserte spørsmål om klikkertrening. Boka er utmerket for deg som vil komme igang med klikkertreningen. Den er også genial for deg som føler at du ikke har alle svarene klart for deg når du må "forsvare" klikkertrening når folk stiller kritiske spørsmål. I denne boka finner du godt gjennomtenkte svar! 
(NORSK)

Rundering i teori og praksis: I denne bog lærer du hvordan du kan træne en god runderingshund op, uanset om du træner rundering til konkurrence, redningshund/tjenestehund eller bare for aktivering og sjov. Forfatterne deler runderingen op i fire hoveddele og går systematisk gennem indlæringen af hver enkelt del.

Dominas og lederskab: Har den enkelte hund virkelig et ønske om at få højere status i sin menneskeflok?
Dyrene betaler prisen: Af Gitte Quisgaard-Knudsen og Kirsten Haug
Dyrevelfærd har aldrig før været så populært. Det moderne menneske betaler gerne for, at sunde dyr kan producere sund mad. Andre dyr er knap så heldige - de betaler stadig prisen
ALMEN LYDIGHED beskriver hvordan man på en positiv og målrettet måde arbejder med at udvikle sin hund ud fra dens naturlige forudsætninger. I bogen beskrives hvordan man skaber en god relation mellem hund og ejer, hvordan indlæring af kommandoord foregår, samt hvordan træning af hunden bliver til glæde for både hund og ejer. Det er også beskrevet hvordan næsen kan blive aktiveret gennem træning af spor og at finde genstande.

Hunde, Den nye udførlige opslagsbog: Inddeling af hunderacer
Hundeleksikon: mange flotte billeder, med detaljer om racen (ENGELSK)
Til alle hunde-venner: Fra annonce til hundeejer, en bog om de problermer og glæder der er ved at få en hund i hjemmet.
Gravhunde, støvere og andre drivende jagthunde: Ingen yderliger info.
Terrier - alle racer, opdragelse og pleje: Ingen yderliger info.
Spaniels: Historie - avl - opdræt - dressur - jagt.
161 hunde i farver: opslagsbog med udførlige beskrivelser mange hunderacer.
Danmarks racehunde: 152 hunderacer i tekst og favefotos

Hundeglam: Íngen yderliger info, Folder

Hunden bider ting i stykker: Ingen yderliger info, Folder
Hundeslagsmål: Ingen yderliger info, Folder
Foregyggelse af aggressivitet I: Ingen yderlige info, Folder
Forebyggelse af aggressivitet II: Ingen yderliger info, Folder
Lademanns Naturfører, Hunde: En bog om hundens opdragelse og pleje, og meget mere.
Alt om Hunden: Komplet guide til pasning og pleje af din hund, fra 2004

Jeg vil lære min hund 100 ord: er en sjov lille børne bog, med mange sjove billeder.

Hund for begyndere: Denne bog henvender sig specielt til førstegangs-hundeejere med det dobbelt mål at skaffe hundeejeren en god hund og hunden et godt og trygt hjem.
Den internationale Agility hund: AGILITY er nu anerkendt over hele verden, og meget af den internationale vækst er direkte resultat af forfatterens kærlighed til sporten. Han har brugt den store erfaring, han har opnået som konkurrencedeltager og dommer i brugshunde- og lydighedskonkurrencer til at hjælpe Agilitysporten på vej.

Lydighedsprøver: DKK indførte i 1972 sine egne lydighedsprøver hvis formål er at stimulere interessen for hundens opdragelse, samt at give hundeejerne etindtryk af de muligheder, der gives ved at arbejde med hundene.

Agility for hunde1-2-3 giver en letforståelig og systematisk indføring i agility. Den forklarer de forskellige agility-forhindringer og viser, hvordan du kan lære hunden at mestre dem.