Træning
Grundlæggende
Lydighed
Agility
Rally
Indmeldelse og info
Træningstider
Familehunden
Tilbage
 

Træning

Dette en oversigt over de valgmuligheder, TCH kan tilbyde dig for at udvikle forholdet mellem dig og din hund.

Grundlæggende lydighed (Kik her) 
Her arbejder vi fortrinsvis med den grundlæggende ”hverdagslydighed”.
Når den grundlæggende lydighed er ”på plads”, kan du vælge at fortsætte med at træne enten lydighed eller agility.

 • Hvalpehold: På hvalpeholdet lærer du og din hund at samarbejde om at indlære forskellige øvelser, så du får redskaber til at lære din hund det, du gerne vil have den skal kunne.
   

Lydighedsprogrammerne (Klik her)
Her trænes mere målrettet mod øvelserne i DcH’s lydighedsprogrammer. Der trænes også meget andet.

 • Lydighedshold 1: På L-1 er der ikke noget krav om at skulle til konkurrence – her kan man træne lydighed med sin hund og hvis man har lyst til at deltage i konkurrencer en gang i mellem, er der også mulighed for det.
   
 • Lydighedshold 2: L-2 er holdet for dem, der målrettet arbejder på at komme ud til konkurrencer, der vil gøre den ekstra indsats der skal til - også derhjemme - og der er ”pligt” til at komme ud til konkurrencer.

Agility (Klik her)
I Agility har vi 2 hold – AG begynder og AG øvede.

 • Agility – begyndere: På begynderholdet lærer du og din hund at komme over/igennem de forskellige forhindringer og at samarbejde om at gøre det i den rækkefølge, du ønsker.
   
 • Agility – øvede: På AG-øvede arbejdes der med at lære dirigering, at ”løbe” en hel bane med mange forhindringer (sammen) og at komme ud til konkurrence, hvis man har lyst til det.

Rally (tryk i venstere side)

​Familiehunden (tryk i venstre side)

DcH Thyholm vil guide dig gennem programmerne og give dig kyndig vejledning via vore dygtige trænere. Du er også velkommen til at kontakte træningslederformanden, som kan hjælpe med at finde et hold, der passer til dig og din hund. Se også indmeldelse og info.

Vi håber hermed at du har fået nærmere kendskab til de forskellige øvelser i DcH og kan se den røde tråd.

Ønsker du yderligere vejledning og viden findes der konkurrenceprogramer i klubhuset, og vi har et lille bibliotek, som gerne låner bøger og videos ud til at hjælpe dig og din hund gennem træningen. Konkurreceprogrammer og øvelsesbeskrivelser findes også på Landsforeningens hjemmeside: www.dch-danmark.dk