Træning
Indmeldelse
Hvalpehold
Ungdomshold
Familehunden
Lydighed
Agility
Rally
Træningstider
Trænere
Tilbage
 

Træning

Grundlæggende lydighed
Her arbejder vi fortrinsvis med den grundlæggende ”hverdagslydighed”.

Begynderhold: 
På begynderholdet lærer du og din hund at samarbejde om at indlære forskellige øvelser, så du får redskaber til at lære din hund det, du gerne vil have den skal kunne.

 

Lydighed:
Her trænes mere målrettet mod øvelserne i DcH’s lydighedsprogrammer. Der trænes også meget andet.

Ny-c og C
Er holdet for begyndere i dch-lydighedsprogrammet, det er et alsidigt hold med fokus på lydighed og samarbejde.

Konkurrenceholdet:
E
r holdet for dem, der målrettet arbejder på at komme ud til konkurrencer, der vil gøre den ekstra indsats der skal til - også derhjemme - og der er ”pligt” til at komme ud til konkurrencer.

Agility:

  • Agility – begyndere: På begynderholdet lærer du og din hund at komme over/igennem de forskellige forhindringer og at samarbejde om at gøre det i den rækkefølge, du ønsker.
  • Agility – øvede: På AG-øvede arbejdes der med at lære dirigering, at ”løbe” en hel bane med mange forhindringer (sammen) og at komme ud til konkurrence, hvis man har lyst til det.

Rally:
Det er en sjov form for lydighed, som giver en god kontakt til din hund. En del dygtige agility folk træner også rally.

​Familiehunden:
Et hold for dig, som gerne vil have hjælp til at få et godt fører/hund forhold og samarbejde derhjemme og på gåturen.

Ungdomshold:

På ungdomsholdet træner vi lige præcis dét, som du gerne vil lære din hund. Det kan f.eks. være at køre på skateboard, rulle sig ind i et tæppe, hjælpe dig med at tage din jakke af, give high five, hviske dig i øret, bakke eller noget helt andet. Der findes næsten ikke det, man ikke kan lære sin hund.

Derudover prøver vi også kræfter med agility, rally og lydighed. Tilmed skal vi selvfølgelig også lave leverpostejstræer og prøve at lave vores eget hundelegetøj.

Ungdomsholdet gælder alle unge mennesker mellem 9 og 19 år.

Du er også velkommen til at kontakte træningslederformanden, som kan hjælpe med at finde et hold, der passer til dig og din hund. Se også indmeldelse og info.