Klubmodul henter siden
(7) DcH-Lydighed NyC-C
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Lydighed for sjov:

I lydighedsprogrammerne er øvelserne delt op i ”klasser”, der repræsenterer forskellige sværhedsgramer af de enkelte øvelser. For alle klasserne gælder, at der er masser af spændende ting at arbejde med for hund og fører.
Nogle øvelser kræver kun få ganges indlæring, før hunden kan dem, andre kræver intens tankevirksomhed hos hunden, og der kan gå lang tid, før øvelserne er i orden. Men så meget gladere er både du selv og hunden, når det lykkes. Klasserne kaldes: NY-C, C , B , A og Eliteklassen.

 

Ny-c og C Er holdet for begyndere i dch-lydighedsprogrammet, det er et alsidigt hold med fokus på lydighed og samarbejde.

Konkurrenceholdet: Er holdet for dem, der målrettet arbejder på at komme ud til konkurrencer, der vil gøre den ekstra indsats der skal til - også derhjemme - og der er ”pligt” til at komme ud til konkurrencer. 

Det er ikke noget krav at du deltager i konkurrencer for at træne lydighed, du vil opdage at din hund bliver meget mere harmonisk hjemme hvis du fortsat træner den, alle hunde elsker at bruge deres fantastiske næse til spor og feltsøg.

 
Vær opmærksom på vi skifter fra lørdag til en aften når det bliver lyst, og omvendt i de mørke tider :)
 
Læs mere
Ny-c og C Er holdet for begyndere i dch-lydighedsprogrammet, det er et alsidigt hold med fokus på lydighed og samarbejde. - Vær opmærksom på vi skifter fra lørdag til en aften når det bliver lyst, og omvendt i de mørke tider :)
Tid/Sted
Onsdag 19:00-20:00 Træningspladsen, Bane 2
Pris pr. rate  /  Årligt hold
970,00 kr.

Nyheder

Sponsorer