Begynderhold (BGH)

På begynderholdet lærer du og din hund at samarbejde om at indlære forskellige øvelser, så du får redskaber til at lære din hund det, du gerne vil have den skal kunne.

Begynderhold - Få en perfekt start med din nye hvalp.
På dette hold giver vi dig de redskaber, og den viden, du har brug for at kunne håndtere din hund på en god og kærlig måde, for både hund og fører. Vi starter alle nye begynderhold med en teoritime hvor vi vil gennemgå de mest basale ting om adfærd, træningsprincipper og metoder. Herefter får du ca. 12-14 gange træning. Begynderholdet afsluttes med en sjov lille prøve.

Holdstart i februar og august

Yderligere information ved træningslederformand Leo Skibbild Jepsen på 61 66 19 91 eller traener@dch-thyholm.dk

Information for nye hundeførere 

Etiske regler Dch-Thyholm 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiehundeholdet (FH)

Familiehunden

Et hold for dig, som gerne vil have hjælp til at få et godt fører/hund forhold og samarbejde derhjemme og på gåturen.

Først og fremmest træner vi individuelt med lige den øvelse, som DU gerne vil have hjælp til.

Derudover træner vi bl. a. flg.

-gå pænt

-tørre poter

-klippe negle

-komme, når der bliver kaldt

-gå hen og læg

-hilse på andre mennesker

-ind og ud af bilen

-”kun for sjov”

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rally (Rally)

Rally

Rally er et lydighedsprogram for hunde og fører i alle aldre. 

Det er en sjov form for lydighed, som giver en god kontakt til din hund. En del dygtige agility folk træner også rally. 
Rally er en bane med opgaver som du og din hund skal udføre sammen i et flydende tempo, men i et tempo hvor hund og fører kan samarbejde. 
Rally kan også være konkurrence, men først og fremmest er det for at have det sjovt med din hund på træningspladsen. 
Rally kan også trænes hjemme i stuen, i haven eller på den daglige gåtur.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Agility (Agili)

Agility
Agility kommer af det engelske ord agile, som betyder rask, kvik, hurtig, smidig. Agility går ud på at hunden så hurtigt som muligt og med så få fejl som muligt gennemløber en bane med forskellige forhindringer. Hunden skal bl.a. krybe gennem tunneller, balancere på planker, springe over forhindringer af forskellig højde og længde, løbe igennem en slalom, balancere på en vippe mv.
 
Kontrol og lydighed
Da hundeføreren i Agility uden snor skal føre sin hund gennem en bane med mange forhindringer så hurtigt som muligt, kræver det at hunden har god kontrol over sin krop, og at hundeføreren har kontrol over sin hund og med sine kommandoer og ikke mindst sit kropssprog, fortæller hunden, hvad den skal gøre. En god portion lydighed hører derfor også med, hvis hund og fører vil nå noget i denne sportsgren.
Du kan typisk begynde at træne Agility med din unghund, når den har gennemført hvalpe- og begynder/grundkursus. På det tidspunkt er hunden tilstrækkeligt udvokset. Små racer er hurtigere udviklet end store, men som hovedregel gælder, at man skal være forsigtig med at træne Agility med hunde under 12 måneder. For at deltage i konkurrencer skal hunden være 18 måneder.
Agility for sjov
Men du behøver slet ikke at tænke i konkurrencebaner for at træne Agility med din hund. Mange træner Agility, fordi de synes at det er en god aktivering af hunden og hunden får en masse selvtillid og bliver mere lydig - og så er det rigtig sjovt for både hund og fører.

Tilmeld/Læs mere - (0)

DcH-Lydighed NyC-C (NyC-C)

Lydighed for sjov:

I lydighedsprogrammerne er øvelserne delt op i ”klasser”, der repræsenterer forskellige sværhedsgrader af de enkelte øvelser. For alle klasserne gælder, at der er masser af spændende ting at arbejde med for hund og fører.

Ny-c og C Er holdet for begyndere i dch-lydighedsprogrammet, det er et alsidigt hold med fokus på lydighed og samarbejde.

Det er ikke noget krav at du deltager i konkurrencer for at træne lydighed, du vil opdage at din hund bliver meget mere harmonisk hjemme hvis du fortsat træner den, alle hunde elsker at bruge deres fantastiske næse til spor og feltsøg.

Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH-Lydighed (LYDIG)
Dch-lydighed:
 
I lydighedsprogrammerne er øvelserne delt op i ”klasser”, der repræsenterer forskellige sværhedsgrader af de enkelte øvelser. For alle klasserne gælder, at der er masser af spændende ting at arbejde med for hund og fører.
Nogle øvelser kræver kun få ganges indlæring, før hunden kan dem, andre kræver intens tankevirksomhed hos hunden, og der kan gå lang tid, før øvelserne er i orden. Men så meget gladere er både du selv og hunden, når det lykkes.

Klasserne kaldes: NY-C, C , B , A og Eliteklassen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Æresmedlemmer (ÆresM)
Kun for æresmedlemmer.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlemskab (PM)
Passive medlemmer er helt og fuldgyldigt medlem af klubben, den eneste forskel er at de ikke træner med en hund i klubben, og derfor har et nedsat kontingent.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Årskontingent (ÅrsK)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nosework (Nosew)
Nosework er en forholdsvis ny disciplin i DcH. Her efterligner vi fx narkohunde, men i nosework er det ikke narko som hundens næse skal finde, men en dråbe olie. Der arbejdes primært med lavendel, men også eukalyptus og anis olie bruges. Det kan læres af alle racer og hunde i alle aldre kan være med. Det kan trænes hjemme i stuen, i haven, på den lokale legeplads eller måske endda på den lokale skole, kun fantasien sætter grænser. Det er både for hunde med krudt i måsen og for den forsigtige hund. Vi arbejder med hundens mest geniale sans, nemlig næsen. Lad din hund vise dig hvad den er i stand til. Jeg lover dig at du vil blive imponeret
Tilmeld/Læs mere - (0)

Gæstehold (Gæst)
Dette kontingent er KUN for medlemmer fra andre Dch-Klubber, som ønsker at træne på et årligt hold i vores klub.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer